Αρχική Η εταιρεία Έργα Κανονισμοί Χρήσιμοι Σύνδεσμοι Επικοινωνία Πώς θα μας βρείτε
 
Η εταιρεία
 
  Γενικά
  Πλεονεκτήματα
  Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  Συστάσεις για τη χρήση τους
  Πρόσφατα έργα
 Η εταιρεία έχει σαν αποκλειστικό αντικείμενο εργασιών της, τον εφοδιασμό των εργοταξίων με τυποποιημένους πλαστικότυπους μπετόν διαφόρων τύπων και διαστάσεων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την σωστή, οικονομική, ασφαλή, έντεχνη και χωρίς ελαττώματα κατασκευή των πλακών με νευρώσεις από ωπλισμένο σκυρόδεμα - πλάκες τύπου Τσέλνερ.

Η εταιρεία λειτουργεί συνεχώς από το 1980 με διάφορες νομικές μορφές, και όλα αυτά τα χρόνια είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα πού παρέχει αποκλειστικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα. Σχεδίασε και παράγει πλαστικότυπους σε εργονομικές διαστάσεις οι οποίοι καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της στατικής μελέτης οποιουδήποτε έργου, και διαθέτει ετοιμοπαράδοτο στις αποθήκες της ένα πολύ μεγάλο στόκ, το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα, οποιοδήποτε έργο κατασκευάζεται στην Ελλάδα η στο Εξωτερικό.

Όλα αυτά τα χρόνια, σαν Μηχανικοί οι ίδιοι, παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη και συνεργαζόμαστε στενά και άμεσα με όλους τους συντελεστές παραγωγής ενός έργου, τους Μελετητές Μηχανικούς, τις τεχνικές εταιρείες, τους υπεργολάβους μπετόν και τους ιδιοκτήτες του. Συζητάμε μαζί τους από τη φάση της προμελέτης του έργου μέχρι την αποπεράτωσή του , αναζητώντας από κοινού την καλύτερη τεχνική και οικονομική λύση.

Ετσι μέχρι και σήμερα, με τους πλαστικότυπους της εταιρείας μας έχουν κατασκευαστεί πολλά από τα μεγαλύτερα «επώνυμα» κτιριακά έργα στην Ελλάδα, ιδιωτικά και Δημόσια, αλλά και ένας πολύ πολύ μεγάλος αριθμός από μικρά οικοδομικά έργα - όλα με τη δική τους μοναδική προσωπικότητα! Όλα είναι πανέμορφα ! Πολλά από αυτά είναι δίπλα σας! Δείτε τα ! Σε μερικά τα «αποτυπώματα» των πλαστικοτύπων μας είναι εμφανή, σε άλλα είναι «καλυμμένα» , σε όλα όμως είναι στην «καρδιά» τους!

 επιστροφή
 
Copyright © Plastikotypi. All rights reserved
Ελληνικά Αγγλικά